Новини

Що найкраще відновить після свят: поради дієтолога

29.01.2018

Ось і завершились такі довгоочікувані Різдвяні свята. Ці радісні дні більшість із нас провели у сімейному колі поряд із найріднішими людьми. Ми колядували, щедрували, посівали та, звісно ж, смакували традиційні і дуже смачні страви. Багато хто не втримався від спокуси скуштувати усе, що було на столі: з’їсти кілька зайвих вареників, насититись куті на рік уперед, майонезних салатів, смаженого чи калорійних солодощів. Погодьтесь, у такій атмосфері складно втриматися і не переїсти – для цього потрібна «сталева» воля. То, що ж робити тим, кому не вистачило сил відмовити у смачненькому, хто зараз відчуває важкість в організмі та ще й в додачу набрав зайвих кілограмів?

Читати далі

Молочна компанія «Галичина» бажає радісних Різдвяних свят 2018

29.12.2017

Він – опікун родини та її добробуту.

Оберіг та захист вашого дому.

У ньому частка Сонця, урожаю та багатства.

Він – був і є традиційним символом Різдвяних свят українців.

Він – це Дідух!

 

Саме з  Дідуха у сиву давнину в Україні розпочиналася містерія Різдва.

Читати далі

У Славському запустили лижний маршрут на гору Ільза

27.12.2017

Перший лижний туристичний шлях на території Карпат відкрили минулими вихідними, 23 грудня, у Славському. Новий маршрут на гору Ільза, також відому як «Відьмина гора», пролягає від смт. Славсько і до села Волосянка.

Читати далі

Новорічні салати БЕЗ майонезу

20.12.2017

Ні, ми не пропонуємо забути про олів’є, шуби на мізерії на новорічному столі. Ми пропонуємо додати до них щось нове та більш корисне.
СМЕТАНКОВІ СОУСИ

Спеціально до свят Галичина розробила 10 варіантів соусів на основі сметани. З маринованим огірком, гірчицею та навіть імбирем! Хочете здивувати своїх гостей? – читайте, зберігайте та пробуйте. Впевнені, що Вам сподобається.

Читати далі

Тренди в їжі від “Галичини”

30.11.2017

Асаї-боул, матча-йогурт, чіа-пудинг – це все про їжу🍮🍶🍧 Тренди навіюють нам страви, про які більшість і не чула🙉 Так як ми стараємось йти в ногу з часом, у листопаді ми розповіли своїм підписникам про ці “модні” рецепти. Приготувати їх можете ще й тепер, посилання на рецепти нижче:

Читати далі

12345...>>